Årets Bild

Bildinläsningen öppnade den 18 november!

Nu laddar vi för årets upplaga av Sveriges mest statusladdade bildtävling, ÅRETS BILD. Bildinläsningen till ÅRETS BILD 2012 har nu öppnats och pågår till 5 januari 2012 kl 24. Men var gärna ute i god tid!

Allt om bildinläsning och regler för tävlingsklasserna samt kontaktuppgifter för frågor hittar du på www.aretsbild.se

Obs!
Alla tävlingskonton inför årets upplaga är raderade av den enkla anledningen att väldigt få av de som tävlat tidigare inte kommer ihåg sina användaruppgifter. Det innebär att ALLA som tävlar i år måste registrera ett nytt tävlingskonto. Det är å andra sidan en enkel sak.

Vem tar ÅRETS BILD i år? Och vem blir ÅRETS PRESSFOTOGRAF 2012? Det hela avgörs när för finalen för ÅRETS BILD 2012 arrangeras i Malmö 16 mars.

Förra året blev ett rekordår för ÅRETS BILD. Aldrig tidigare har så många bilder deltagit i tävlingen som 2011. Juryn granskade 4 633 bilder från 375 svenska fotografer. Vi ser fram mot en ny rekordnotering när juryn samlas till bildbedömning helgen 13 – 15 januari.

Utställning, med vinnarbilderna i tävlingen, invigs och öppnas lördagen 17 mars i Kommendathuset, Malmö museer. Då presenteras också årsboken med ett stort urval bilder från tävlingsåret (2011).

Senast avgjordes tävlingen med prisutdelningen och fest i Norrköping. Att växla stad för evenemanget är helt i linje med PFK:s syfte att sprida uppmärksamhet åt fantastiska bilder, imponerande bildreportage och skickliga fotografer i de olika PFK-distrikten i landet. Detta är att fortsätta den PFK-tradition som varit gällande under många år av tävlingens långa historia.

Värd för finalhelgen i Malmö är PFK södra, pressfotografernas regionala förening, som omfattar Skåne, Blekinge och södra Småland.

Dela med dig!

Tuned by We like it simple