Ny hemsida

Nu är vi äntligen klara med PFK’s nya hemsida som har fått ett nytt yttre. Men den största förändringen hittar vi under huven. Vi har skapat förutsättningar för att snabbt och enkelt kunna publicera information till er medlemmar. I skrivande stund hittar du det som är mest relevant för dig som medlem. Med tiden kommer vi att fylla den med pressbilder, intressanta artiklar och nyttiga funktioner.

En nyhet är att alla medlemmar själva kan lägga upp sina kontaktuppgifter i avdelningen ”Sök medlemmar”. Hanteringen av medlemsansökningar har fått en rejäl tillputsning och parallellt med snickrandet av hemsidan har vi även sjösatt ett nytt system för hantering av medlemsregister och fakturering av medlemsavgifter.

Enkel publicering
Systemet vilket hemsidan vilar på är enkelt att använda. Tanken är att alla som vill, och av styrelsen anses vara goda förebilder, ska få möjlighet att själva publicera artiklar och information. Önskvärt är om det finns minst en medlem i varje distrikt som kan åta sig den uppgiften. Det enda man som publicist behöver är en dator med webbläsare och internetuppkoppling. Det finns även sk. ”appar” både till iPhone- och Andriodtelefoner som sköter publiceringen på ett utmärkt sätt. Skicka ett mail till webmaster@pfk.se om du vill bli publicist på pfk.se.

Surfa runt
Ägna en liten stund av din dyrbara tid för att surfa runt på hemsidan. Hittar du knasigheter meddelar du oss via ovanstående mailadress. Detsamma gäller om du har tips, önskemål eller idéer som tar pfk.se till nya höjder.

Registrera dig
För att inte missa viktig information som rör PFK och ditt medlemskap bör du registrera dig här på hemsidan. Som registrerad användare kan du även kommentera utvalda artiklar.

 

Med hopp om en fortsatt trevlig höst hälsar…

Fredrik Martinsson, Webmaster PFK & Årets Bild
webmaster@pfk.se

Dela med dig!

3 Kommentarer

  1. Björn Andersson skriver:

    Den nya webbplatsen ser bra ut, men…..

    Ta gärna bort eller i alla fall fixa till den rullande flashen överst så man slipper se HELA sidan studsa upp och ner beroende på bannerns storlek.
    Gör alla banners lika stora, då slipper vi det problemet.

    Sedan hittade jag ett stavfel. När man ska logga in står det att man inte är ”inloggsd”. Inte någon jättegrej men ändå :-)

Möjligheten att kommentera är stängd för denna artikel.

Tuned by We like it simple