Ny styrelse!

I april hade PFK Sverige årsmöte och valde en ny styrelse med mig, Nora Lorek som ordförande, Rickard Nilsson som viceordförande, Margareta Bloom Sandebäck som sekreterare, Håkan Ekebacke som kassör och Pontus Lundahl och Meli Pettersson Ellafi (ej med i bild) som ledamöter.

Tillsammans hoppas vi kunna jobba för att göra PFK ännu bättre, hitta nya möjligheter till samarbeten som kan stärka bildjournalistikens status i samhället och hjälpa Årets Bilds arbetsgrupp att utveckla tävlingen till dess fulla potential.

För er som inte känner mig så är jag en frilansare som just nu jobbar mycket med National Geographic men annars är med i Panos Pictures och därav befinner mig en del utanför Sverige. Väl hemma i Göteborg är det lokala nyheter och facktidningar som gäller. Genom åren har jag suttit i styrelser för diverse medieorganisationer, bland annat PFK västra och Västra Frilansklubben som är en del av Journalistförbundet.

Har du nåt särskilt på hjärtat som du tycker att den nya styrelsen ska ta tag i eller vill bara säga hej? Släng iväg ett mail till mig på nora.lorek@gmail.com!

Hoppas vi hörs och ses framöver!

Nora

 

Bild: Stina Stjernkvist