Perpignan 2016

perp

PFK erbjuder i år 30 platser till de som vill uppleva sensommarens årliga fotofestival.  I 5 dagar samlas fotojournalister från hela världen i den lilla antika sydfranska staden. Årets bästa bilder från världens viktigaste händelser visas överallt i hela staden och kollegor träffas, går på seminarier och laddar upp inför höstens fotojobb. På kvällarna är det bildvisning på storbildsskärm utomhus vilket är en upplevelse bara det. Häng med och skaffa inspiration!

Ladda ner informationen i PDF-format här

DATUM:
Utresa från Stockholm eller Köpenhamn:
Onsdag den 31/8 -16  – vi flyger tidigt på morgonen.
Hemresa: Söndagen den 4/9-16  – vi kommer tillbaks runt kl 18.

PRIS:
7 200 SEK

I priset ingår flygresa tur och retur från Stockholm eller Köpenhamn med Air France/KLM via Amsterdam. Alla landar samtidigt kl 11:20 i Montpellier. Transfer till Perpignan tur och retur (15 mil) i egen buss samt hotell 4 nätter på IBIS Budget inklusive frukost.

Anmälan
Anmäld är du när du betalat in summan till Christina Kronér BG: 5903-7101 senast den den 1 juli 2016. Ange vid betalning:

  1. avreseort
  2. vilket hotell du vill bo på
  3. skicka ett mail med uppgifter till christinakroner@hotmail.com

Villkor för avbeställning
Efter sista anmälningsdag återfås 25%. Efter 31/7 återfås inget. Försäkring och avbeställningsskydd ingår ej.

Viktigt är att jag bara samordnar flyg, hotell och transfer för medlemmarna i svenska och danska PFK.  Inget ansvarar tas för hela gruppen i händelse av naturkatastrofer, trafik, försening, konkurs mm. Ingen resegaranti lämnas. Var och en ansvarar för att kräva sin egen ersättning gentemot flygbolag, bussbolag och hotell om något oförutsett inträffar.

Maila gärna om du har frågor
Christina Kronér
Kassör PFK Västra

christinakroner@hotmail.com

Dela med dig!

Kommentarer är stängd.

Tuned by We like it simple