Resan till Perpignan!

PFK’s arrangerade resa till Perpignan är tyvärr inställd pga förändringar i flygtider. Gruppen skulle enligt Air France vara tvingade att vänta 6 timmar i Amsterdam vilket gör det omöjlgt för Christina att motivera fotograferna att åka med på gruppresan istället för att boka själva.
Vid försök att boka gruppen via annat flygblag så här sent blir priset omotiverbart högt. Vi uppmanar nu alla som vill åka ner till fotofestivalen att boka Norwegian Airlines till Barcelona. Några har redan bokat nedresa på tisdag förmiddag den 30/8 och hemresa på måndag eftermiddag den 5/9, häng på där så blir det snabbt en grupp. Ta sedan snabbtåget till Perpignan. Boka in dig på Ibis Budget som i dagarna kommer att släppa våra 30 förbokade rum.
De som flyger från Köpenhamn har bokat utresa kl 08:50 30/8 och hemresa 16:50 måndagen den 5/9. Kan vara bra att veta för dem som åker ner ensamma så blir det en grupp.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
För en studieresa, till Perpignan, kan man söka bidrag ifrån PFK. Detta görs genom att man skickar ett mail till: kassor@pfk.se
Dela med dig!

Kommentarer är stängd.

Tuned by We like it simple